Notranja oprema stanovanja v novem naselju v Ljubljani

11. 11. 2015

V novem naselju v Ljubljani smo izdelali že nekaj projektov, kupec trisobnega stanovanja se je pred opremljanjem odločil za naš projekt s 3D modelom in prostorskimi prikazi.

Celoten članek

Notranja ureditev hiše Lumar Blackline in krajinska arhitektura parcele

18. 01. 2015

Priljubljenost lesenih hiš narašča in naša zadovoljna naročnika, ki smo jima nekaj let nazaj oblikovali stanovanje Na koncu mavrice, sta se odločila za Lumar. Ker je pri montažni hiši potrebno vse določiti vnaprej, so potrebna usklajevanja z njihovimi projektanti, da bo rezultat tak, kot smo si ga zamislili.

Celoten članek

Projekt gostinskega lokala na Trubarjevi ulici

8. 07. 2014

Lokal na Trubarjevi ulici je bil v celoti opremljen, vendar se interier ni skladal s konceptom gostinske ponudbe, ki jo načrtujejo novi lastniki.

Celoten članek

Notranja oprema hiše v okolici Ljubljane

23. 09. 2013

Za bodoče naselje individualnih hiš v okolici Ljubljane je veljal prostorski akt, ki je precej natančno definiral velikost in izgled novogradenj na tem območju. Mlada družina se je kljub temu odločila za nakup parcele.

Celoten članek

Notranja oprema mansardnega stanovanja

16. 01. 2013

V zgornjem nadstropju hiše je bila mansarda že “na hitro” urejena v stanovanje za mlad par, lastnika pa sta se odločila za temeljito prenovo in nas poklicala na pomoč. Predvidene so bile manjše rušitve sten, nova razpeljava inštalacij, menjava talnih oblog… ker je bila kuhinja skoraj nova, sta imela željo, da ohranimo obstoječe omarice in po potrebi …

Celoten članek

Projekt interierja stanovanja v novem naselju

19. 02. 2012

Veliko naših projektov zajema ureditev stanovanja v novogradnji, ki še ni končana. Takšen je tudi projekt v enem od stanovanjskih naselij v okolici Ljubljane. Čeprav so stene že stale in bile inštalacije razpeljane, se je naročnica odločila, da se ne bo ozirala na obstoječe stanje, ampak prostore preuredila tako, da bodo ustrezali njenim željam. Čeprav …

Celoten članek

Oblikovanje notranje opreme trgovine

7. 04. 2011

V centru Ljubljane se odpira nova trgovina s streetwear modo. Za lokal na Wolfovi ulici smo izdelali projekt za preureditev. Z naročnikom smo se takoj ujeli in uresničili svoje oblikovalske zamisli.

Celoten članek

Oblikovanje vzorčne poslovne enote banke

31. 01. 2011

Udeležili smo se vabljenega natečaja za novo podobo poslovalnic bančne verige. S spremenjenim oblikovnim konceptom želi banka pritegniti ciljno populacijo, ki bi se v poslovnih enotah dobro počutila.

Celoten članek

Idejna zasnova hiše v Postojni

2. 07. 2010

Lastnik ravne parcele na obrobju Postojne se je odločil za gradnjo. Z željo po funkcionalnem tlorisu in racionalno zgrajeni hiši se je obrnil na nas.

Celoten članek

Projekt interierja lesene montažne hiše

24. 02. 2010

Naročnika sta se odločila za gradnjo lesene montažne hiše Kager. Ker jima izbran model ni v celoti ustrezal, sta se obrnila na nas z naročilom projekta notranje ureditve. Pomembno je bilo, da sta se za naš projekt odločila, preden je šla hiša v izdelavo, saj kasneje popravki niso več možni. Vnaprej smo določili prav vse detajle, ki …

Celoten članek

Ureditev stanovanja v Izoli

6. 12. 2008

Naročnik si želi urediti stanovanje v zgornji etaži stare meščanske hiše v Izoli. Predelne stene so podrte, ostali so le obodni zidovi. Stanovanjska površina se bo razširila z zastekljeno teraso.

Celoten članek

Notranja in zunanja ureditev hiše v Ljubljani

29. 06. 2008

Naročnika sta se odločila za nakup hiše v novem naselju samostojnih in vrstnih hiš. Z obstoječim načrtom nista bila zadovoljna in sta se še pravočasno obrnila na nas; hiše namreč še niso začeli graditi.

Celoten članek