Ambient Ljubljana 2019 – sejem pohištva

6. 11. 2019

Danes je na Gospodarskem razstavišču svoja vrata odprl Sejem Ambient, na katerem najdemo vse od montažnih hiš, stavbnega pohištva pa do talnih oblog in notranje opreme. V kolikor vam za prenovo primanjkuje prihrankov, vam Abanka ponuja kredit. Njihovo stojnico krasi fotografija našega projekta D.O.M.A. upgrade ;)

Salon pohištva Moderna zastopa skandinavsko blagovno znamko Muuto. Tu se vedno najde kaj lepega, za globoke in plitkejše žepe. Poleg oblazinjenega pohištva jih odlikuje širok izbor stolov, miz in klubskih mizic, seveda pa ne moremo mimo njihovih obešalnikov in ostalih dodatkov za dom, ki krasijo tudi naše projekte.

Naše oči so se ustavile ob sedežni kompoziciji z zlatimi detajli, izdelku tapetništva Klun. Primerna je za poslovne prostore ali hotele, za dom pa si bo potrebno omisliti kakšen udobnejši model.

Vistra je nov salon kopalniške opreme z navdihujočim izborom ploščic in sanitarne keramike. Na sejmu se predstavljajo skupaj z Mizarstvom Peklenk, ki je izdelalo pohištvo, ki uokvirja zlat umivalnik in zlato armaturo. Smo že povedali, da je zlata obvezna za vse ambiente, ki sledijo trendom?

Ste za rustikalno? Previdnost, linija med okusno rustikalno kuhinjo in ameriškim kičem je tanka! Mizarski atelje Zakovšek ponuja prvo, kuhinjo Sivka, ki lahko zaokroži skladen interjer na slovenskem podeželju.

Glinene luči Urške Kadunc lahko kombiniramo tako v sodobno oblikovan, kot tudi v rustikalen ambient. Ogledate si jih lahko na razstavnem prostoru Top ideje.

Bernix furniture design je mlada slovenska blagovna znamka, specializirana za ročno izdelano pohištvo iz marmorja. Marmor in zlata sta trendovska kombinacija za zahtevne okuse in posebne ambiente.

Manj bleščav, pa zato nič manj vrhunski, je dizajn Studia Moste. Če že nimate njihovega pohištva, se lahko potolažite z mojstrovino, ki je prevzela obliko rezalne deske.

3S design že poznamo po dodatkih za kuhinje in pisarne, izdelanih iz kovine. Tokrat so predstavili praktične elemente za predsobe, za prostore, kjer je ponudba res uporabnih artiklov skromna.

Sejem Ambient lahko obiščete še do nedelje, 10. novembra.

Oznake: , , , , , , , , ,