Notranja oprema stanovanja v novem naselju v Ljubljani

11. 11. 2015
3D model notranje opreme objekta
V novem naselju v Ljubljani smo izdelali že nekaj projektov, kupec trisobnega stanovanja se je pred opremljanjem odločil za naš projekt s 3D modelom in prostorskimi prikazi.

Stanovanje pred posegi
Prišli smo na ogled objekta in opravili izmere ter izrisali posnetek obstoječega stanja. Velikih posegov nismo načrtovali, kljub temu pa bodo potrebne nekatere prilagoditve.

Projekt notranje opreme
Izdelali smo projekt nove postavitve opreme. Ko smo izdelali predlog preureditve, se je naročnik odločil, da bo v celoti preuredil kopalnice. Tudi ploščice v kuhinjski niši bomo zaradi novega prostorskega koncepta odstranili in jih nadomestili s parketom.

Projekt osvetlitve
Izrisali smo projekt osvetlitve, izbrali svetila za celo stanovanje in označili še ostale priključke, ki so vezani na opremo.

Pogled na dnevno sobo
Ko smo potrdili postavitev opreme in osvetlitev, smo izbrali pohištvo, barve in materiale, dekoracijo, ki bo zaokrožila celostno podobo stanovanja. 3D model je bil pri teh odločitvah v pomoč.

Pogled na predsobo
Poleg tridimenzionalnega modela smo ob koncu projekta izdelali še nekaj pogledov na posamezne prostore. Adaptacija se lahko prične!