Sejem Dom 2008 V Ljubljani

4. 03. 2008
Razstavni prostor Riko
Oglejte si prispevek o sejmu Dom 2009!

Tudi to pomlad se na Gospodarskem razstavišču v odvija sejem, koristen za vse, ki gradijo in prenavljajo. Kljub temu, da nisem opazila kakšnih revolucionarnih novosti, se je našel kakšen zanimiv izdelek.
Riko hiše so izdelane iz lesa, prav takšen je tudi njihov razstavni prostor; diši po svežem lesu.

Prerez stene Lumar
Tudi Lumar izdeluje lesene hiše. Predstavili so različne prereze konstrukcije svojih sten.

Fasadne plošče Swisspearl
Esal Anhovo je zastopnik za fasadne plošče Swisspearl. Vlaknocementne obloge se ne uporabljajo le pri poslovnih objektih, ampak so vedno bolj priljubljene tudi pri individualni gradnji. Široka paleta odtenkov dopušča kreativnost pri oblikovanju privlačne fasade.

Radiator Rain, Caleido
Caleido je predstavil novo linijo designerskih radiatorjev. Metakrilatne obloge v različnih barvah so namenjene obešanju brisač in tako radiator nadomesti neestetsko »lojtrco«. Model Rain je oblikoval James Di Marco.

Vilinski vrt
Si želite odpočiti v Vilinskem vrtu? Vse od ideje do izvedbe dobite na enem mestu. Krajinski arhitekti vam izrišejo zunanjo ureditev vašega vrta, njihovi sodelavci pa poskrbijo za ureditev in zasaditev.

Vrata Planet Plus
Planet Plus je ponovno presenetil z estetiko notranjih vrat. Tokratna novost so vratna krila, oblepljena z dekorativnimi nalepkami s trendovskimi motivi.

Sejem Dom lahko obiščete med 4. in 9. marcem.

Oznake: , , , , , , ,