Kategorije

  • Nasveti

    Nasveti arhitekta za boljše bivalno okolje

  • Rešitve

    Arhitekt svetuje v konkretnih primerih

Popestritev kuhinje

27. 02. 2015
Kuhinja, potrebna popestritve
Pozdravljeni!
Že nekaj let spremljam vašo spletno stran Prostorama.si in moram reči, da sem z vsako novo objavo članka ali projekta preprosto navdušena!!! Pri opremi stanovanja sem iz teh člankov dobila veliko idej in po vaši zaslugi je naše stanovanje postalo dom! :) Imam edino en majhen problem in ravno zato pišem ta mail.
Naša kuhinja mi je sicer zelo všeč, vendar nekaj manjka.. Na priloženi sliki bi pri napi nekaj dodala, kakšno poličko v barvi kuhinjskega pulta ali kaj podobnega… Ali mi lahko kaj svetujete? Preveč se mi zdi pusto… Za odgovor in kakšen nasvet bi bila zelo hvaležna…
Lep pozdrav, Ana

Oddih pod vršaci
Strinjam se, da je kuhinja nekoliko pusta, saj ji manjka barvnih kontrastov. Rešitev je nadvse preprosta: steno za kuhinjo obarvajte v barvo bele kave, kot smo to storili v našem projektu Oddih pod vršaci.

Barvna stena v kuhinji
Vaša kuhinja je preprosta in minimalistična, vendar je zaradi mansardne oblike prostora že sama kompozicija omaric dovolj razgibana in ni potrebe, da bi jo še dodatno okrasili s poličkami. Barvna stena se bo lepo povezala z barvo pulta in tal in bo uokvirila bel kuhinjski niz.