Kuhinja Yara, moderna klasika

26. 07. 2007
Kuhinja Yara, oreh
Ste se znašli pred izbiro primernih materialov in barv za kuhinjo? Vam svetleče lakirane površine delujejo laboratorijsko? Menite, da lesene izrezljane fronte sodijo v brunarico? Bi želeli, da vas obdajajo naravnimi materiali? Hladni minimalizem ni edini trend v sodobnih interierjih. Proizvajalec Cesar je izdelal Yaro, kuhinjo, ki se oblikovno vrača k naravi.

Kuhinja Yara, oreh, detajl
Pri različici iz orehovega furnirja letnice tečejo vertikalno in ne horizontalno, kot smo vajeni zadnje čase. Namesto ročajev je tu lesen profil, ki omogoča odpiranje vrat in predalov. Delovni pult je debel, prevlečen z grobo obdelanim naravnim kamnom, porfirjem, znanim tudi pod imenom porfido.

Kuhinja Yara, bor, detajl
Če je po tleh parket, zamislili pa ste si lesene fronte na kuhinjskih omaricah, je za vas idealna izbira vidna struktura lesa, barvana s polprekrivno barvo. Pri krtačenem borovem lesu so močno poudarjene letnice, ki tečejo horizontalno.

Kuhinja Yara, bor, barvana
Pult je tanek, debelina je le 1 centimeter. Izdelan je iz krtačenega nerjavečega jekla, enaka je tudi obloga na steni. Na takšni površini se ne poznajo kapljice in prstni odtisi, zato je enostavna za vzdrževanje.

Kuhinja Yara, teak
Če vam nerjaveče jeklo ni pri srcu, si lahko izberete 6 milimetrov tanek pult iz laminama, keramike v velikih ploščah. Klasičnim štiricentimetrskim pultom je odzvonilo, v modi so zelo debeli ali pa izredno tanki.

www.cesar.it

Oznake: , , , ,