Dojenček v cvetju

12. 09. 2011
Bloom Baby
Bloom Baby je eden redkih stilsko dovršenih proizvajalcev pohištva za dojenčke. Če ste na robu obupa, ko blodite med posteljicami z naborki in previjalnimi mizami, ki po izgledu sodijo kvečjemu v kakšno kmečko izbo, hkrati pa ne bi improvizirali s pohištvom iz Ikee, je za vas kot nalašč njihova kolekcija pohištva Alma.

Zložljiva posteljica Alma
Zložljiva posteljica je na voljo v dveh dimenzijah; Alma Mini z ležiščem 45x90cm v petih različnih barvah in Alma Papa z ležiščem 60x120cm v treh različnih barvah. Na kolesih jo boste zlahka prestavljali po stanovanju.

Kolekcija pohištva Alma
Poleg posteljice je v kolekciji tudi previjalna miza, ki se kasneje uporablja kot predalnik in univerzalen “pladenj” za previjanje, ki ga namesto na predalnik lahko namestite tudi na posteljico.

Alma Papa posteljica za malčke
Alma Papa se kasneje z dodatno stranico spremeni v posteljico za malčka. Če ste naveličani otroškega pohištva v beli barvi ali v lesu, se boste gotovo razveselili prijetnega odtenka v topli sivi! Seveda je pohištvo izdelano iz otrokom prijaznih materialov brez formaldehidnih lepil.

Oznake: , , , ,