Prostorama 2015

4. 01. 2016
Urbani šik
Ponovno smo na začetku novega leta in čas je za pogled nazaj. Med projekti ste si največ ogledovali Urbani šik, katerega lastnica pravi: “Najboljše pri tem je, da Špeline ideje niso bile samo estetske, ampak tudi zelo praktične. Ne pretiravam, boljše arhitektke in rešitve za stanovanje ne bi mogla dobiti!”

Bravacasa Design Awards 2015
Močna konkurenca Urbanemu šiku je projekt D.O.M.A., s katerim smo zmagali na natečaju Brava Casa Design Awards 2015. Projekt čaka na nekaj zaključnih detajlov, ki jih še nismo uspeli uresničiti, smo pa potrdili rek o kovačevi kobili ;-)

Notranja oprema stanovanja, 3D vizualizacije
Med projekti v delu so najbolj zanimivi takšni s 3D vizualizacijami. Pri izvedbi naših projektov sodelujemo z zanesljivimi izvajalci, ki prav danes pričnejo s prenovo stanovanja v novem naselju v Ljubljani. Komaj čakamo, da vam prenovljenega in opremljenega pokažemo tudi na fotografijah!

Oprema predobe
Zelo velik je odziv na našo rubriko nasvetov, posebej priljubljene so serije člankov o opremljanju posameznih prostorov. Letos smo zaključili z Opremo spalnice in začeli z novo serijo člankov Oprema predsobe.

Milanski pohištveni sejem 2015
Notranja oprema k sreči ni tako trendovsko naravnana kot oblačila, modne smernice se ne menjajo tako pogosto. Naši bralci jim kljub temu radi sledite in mi se trudimo, da vas na blogu z njimi izčrpno seznanimo. Vsako leto si ogledamo Milanski pohištveni sejem in reportažo s sejma podkrepimo z množico fotografij.