Prostorama 2014

19. 01. 2015
Projekt D.O.M.A.
Začetek leta je čas, ko radi pogledamo, kaj se je dogajalo v prejšnjem; med našimi Projekti po številu ogledov na spletni strani vodi oprema stanovanja D.O.M.A., projekt, ki bo kmalu nadgrajen z nekaj novimi detajli. Največja preobrazba bo doletela kader na fotografiji. Brez skrbi, seveda jo bomo tudi dokumentirali in objavili, morda se za kaj podobnega opogumite tudi sami.

Projekt krajinske arhitekture
Ker je vrt podaljšek bivalnega prostora, smo v letu 2014 razširili dejavnost na krajinsko arhitekturo. Nekaj celovitih projektov je že za nami, medtem, ko čakate na končne fotografije, si med Projekti v delu poglejte Ureditev zunanjosti in notranjosti hiše Lumar.

Oprema spalnice
V rubriki Nasveti smo v letu 2014 zaključili s serijo člankov Oprema kopalnice in začeli z novo temo – Oprema spalnice. Oba prispevka sta naletela na velik odziv tako med našimi bralci kot med novinarji, ki so marsikatero temo uporabili pri svojih člankih.

Trendi z milanskega pohištvenega sejma 2014
Na blogu je po pričakovanjih najbolj priljubljena reportaža z milanskega sejma, vsako leto vas namreč seznanimo s trendi v oblikovanju interierja in objavimo serijo člankov z obilico slikovanega materiala. Mar ni najbolj zanimivo gledat slike? Zadnji del reportaže, mladi talenti Salone Satellite, še čaka na objavo, pred aprilom, ko nas čaka ponovni obisk sejma, bo zagotovo prišel na vrsto.