Želim spati z odejo!

29. 09. 2014
Želim spati z Odejo!
Škofjeloška Odeja ne slovi le po kvaliteti posteljnine, ampak tudi po dizajnu, za katerega so bili že večkrat nagrajeni. Ko so me poklicali, če bi sodelovala pri projektu stiliranja spalnice, ki ga organizirajo skupaj s časopisom Dnevnik, sem bila seveda takoj za. Ideja za akcijo Želim spati z Odejo! se je porodila, ker veliko kupcev povprašuje po celostni “opremi” postelje, od vzglavnikov in odej do prevlek in pregrinjal, pa ne vedo, kako vse skupaj sestaviti v udobno in estetsko gnezdece.

Spalnica pred prenovo
Nagrajena spalnica je bila idealena za popestritev, saj je bila oprema trendovska, v naravnem lesu enostavnih linij, stene pa bele. Hrastovo pohištvo se je zmagoslavno vrnilo v notranje opremljanje in izpodrinilo eksotične vrste lesa in obilico barvnih lakiranih površin.

Prostorama stajling spalnice
Izbrala sem posteljnino v zabrisanih pastelno modrih odtenkih, ki jih je bil poln letošnji milanski sejem, zagotovo pa se bodo obdržali še nekaj let, saj se trendi v interierju ne menjajo tako hitro.

Zidna barva se ujema s posteljnino
Po barvni lestvici sem določila ujemajoč odtenek zidne barve, s katero je steno za vzglavjem prepleskalo Slikopleskarstvo Ferlan.

Ekipa in nagrajenki akcije Želim spati z Odejo!
Nasmejana nagrajenka in zadovoljna ekipa sta zagotovilo, da smo delo izvrstno opravili.

Oznake: , , , , ,