Sejem Dom 2014 v Ljubljani

11. 03. 2014
Alfa Natura
Danes je na Gospodarskem razstavišču odprl svoja vrata sejem Dom, ki je namenjen predvsem graditeljem. Želja po bivanju v objemu naravnih materialov je v trendu, zato ni naključje, da je dobršen del razstavnega prostora namenjen ponudnikom lesenih hiš. Alfa Natura ponuja objekte iz masivne križno lepljene lesene konstrukcije.

Ekoart
Najbolj zagrizeni privrženci naravnega bivanja se bodo gotovo navdušili nad hišami iz križno mozničenega masivnega lesa podjetja Ekoart. Pri takih stenah lepila odpadejo, izdelane pa so izključno iz domačega lesa.

Lumar
Zadovoljna naročnika našega projekta Na koncu mavrice sta za svoj bodoči dom izbrala leseno hišo Lumar, seveda pa sta nas ponovno zadolžila za notranjo zasnovo in opremo. Morda niste vedeli, da pri ceni Lumarjevega objekta ni razlik, če je tipski ali izdelan individualno? Idejni projekt po naročilu vam odračunajo, če se odločite tudi za njihovo izvedbo. Prihod Lumarjevih svetovalcev v Ljubljano smo izkoristili za kratek sestanek.

Esal
Fasadni paneli Esal se lahko uporabljajo tako za fasadne obloge kot za balkonske ograje. Poleg pestre izbire barv ponujajo tudi vzorce, izdelane po naročilu. Ornameti so lahko vtisnjeni v plošče ali pa izdelani kot perforacija.

Mizarstvo Potočnik
Ob pogovoru z ekipo Mizarstva Potočnik smo ugotovili, da je sejem Dom bolje obiskan od jesenskega Ambienta in kot tak tudi za proizvajalce pohištva bolj zanimiv, saj jih tako pravočasno spoznajo graditelji, ki bodo njihove storitve v prihodnosti potrebovali, o pohištvu pa (še) ne razmišljajo. Morda bi bilo smiselno, če bi oba sejma združili v enega? Tako razstavljalci kot obiskovalci bi bili bolj zadovoljni, saj bi vse informacije dobili na enem mestu. Morda pa bo kdo od pristojnih začel razmišljati v tej smeri?

Oznake: , , , , ,