Sejem Dom 2010 v Ljubljani

2. 03. 2010
Lesene hiše Lumar
Oglejte si prispevek o sejmu Dom 2011!

Letošnji 49. mednarodni sejem Dom je pod geslom Gradimo skupaj! odprl svoja vrata. Predstavljeni so izdelki za notranjo in zunanjo opremo, urejanje okolice, stavbno pohištvo, gradbeništvo in tehnično varovanje.

Tudi letos se predstavlja veliko proizvajalcev montažnih hiš. Lumar je tipske hiše predstavil s fotografijami in maketami, s poudarkom na modernem designu.

Laminati Parador
Podjetje Kalcer poznamo po suhomontažnih sistemih Knauf, tokrat pa so razstavili zanimive talne obloge; namesto običajnih “lesenih” vzorcev, drznim ponujajo laminate Parador s potiski znanih oblikovalcev. Če vas Ora-Ïto in Karim Rashid ne prepričata, vam lahko na laminat natisnejo vaš lasten motiv.

Vrata Planet Plus
Vsako leto nas navdušijo notranja vrata Planetplus. Poleg novega minimalističnega drsnega sistema, kjer je zgornje vodilo v celoti skrito v spuščenem stropu, so na krilnih vratih razstavili nove grafične motive. Bi si na steklu omislili nežne regratove lučke? Pazite le, da ne boste premočno kihnili.

Radiatorji Cordivari
Remih je zastopnik za vrsto proizvajalcev radiatorjev, med njimi tudi za dekorativne radiatorje Cordivari. Levo je večkrat nagrajeni model Badge, desno pa model Hand, ki pride prav pri obešanju brisač. Bo “lojtrcam” končno odzvonilo?

Okna PVC Nagode
Kdor izbira stavbno pohištvo, bo našel veliko proizvajalcev na enem mestu. Na pohištvenem sejmu smo se slikali s sprehajajočim se oknom PVC Nagode, tokrat pa so nas prijazno sprejeli na svojem razstavnem prostoru.

Sejem dom lahko obiščete na Gospodarskem razstavišču med 2. in 7. marcem 2010.

Oznake: , , , , ,