Salone Satellite 2015

13. 12. 2015
Shunya Hattori, Hanashibori
Kako so svoje delo na letošnjem milanskem sejmu predstavili mladi oblikovalci? Hanashibori so paketki, ki jih je zgibal Shunya Hattori. Krasna ideja za prihajajoči konec leta, če je kdo med vami tako spreten!

Art Guild
Art Guild iz Kazahstana je predstavil sataste police iz vezane plošče. Mogoče niso najbolj praktične in uporabne, so pa krasna dekoracija stene.

Morten&Jonas
Morten&Jonas sta Norvežana, oblikovalca, ki sta v svojih produktih povezala izdelovalce svetil, pohištva in tekstila. O svežem in simpatičnem skandinavskem dizajnu bo gotovo še slišati!

Antonio Gramegna, Sunflower
Sunflower je svetilka, ki ima različne možnosti uporabe. Antonio Gramegna jo je oblikoval iz kovine, da se senčnik zlahka prestavlja po magnetnem nosilcu in jo lahko uporabimo kot namizno, indirektno ali bralno luč.

Max Harper, Corker
Ker je letošnji sejem zajemal tudi razstavo svetil Euroluce, je bilo tudi na satelitu opaziti veliko luči. Avstralec Max Harper je oblikoval serijo svetil Corker, navdih je dobil pri tradicionalnih avstralskih klobukih. Pluto ročno obdelajo lokalni obrtniki.

Oznake: , , , , , , , ,