Pop-up Dom 2013

10. 12. 2013
Pop-up Dom, otvoritev
Lanski Pop-up Dom je naselil stanovanje v centru Ljubljane, letošnji pa je svoj prostor našel v Tobačni. Namesto pravega domovanja je organiziran kot velik razstavni prostor. Tudi letos svoja dela predstavlja množica mladih oblikovalcev.

Pop-up Dom, prodajna razstava
Mnogo izdelkov smo že srečali poprej, zato smo potožili, da nam je bil lanski koncept bolj simpatičen; ustvarjalci razstave so nas potolažili, da je letos poudarek na druženju in množici dogodkov, ki se bodo tam odvijali – za takšen namen pa je večji prostor vsekakor primernejši.

Pop-up Dom, razstavljeni izdelki
Če vas je (ali vas bo) obsedla nakupovalna mrzlica prednovoletnega vzdušja, boste lahko koristno porabili vsebino svoje denarnice in podprli domače oblikovalce, ne pa polnili žepov lastnikov multinacionalk.

Nuša Jelenec, luč Bela
Našo domačo mizo krasi Slim domače znamke Vertigo Bird. Nove ne potrebujem, sicer bi se zagotovo odločila za luč Nuše Jelenec, avtorice najlepše postelje na svetu. Cena: 120 EUR. Pohitite!

Sirarski komplet
Upam, da mi ne bo ušla delavnica izdelave sira, sirarski komplet pa je primerno darilo za vsakega kuharskega navdušenca. Pop-up Dom vabi do 23. decembra!

Foto: Špela Modic u.d.i.a., Renata Jozič u.d.i.a., Tekst: Špela Modic u.d.i.a.

Oznake: , , , ,